söndag 11 november 2012

ANOTHER DAY IN PARADISE

Vi laddade upp med en avocado pizza i fredags kväll, innan det blev till att skaka rumpa på dansgolvet tills lamporna tändes och det var dags att åka hem. Hade en super rolig kväll!!
På restaurang Sleepers, sjukt god pizza vill jag lova!!!!

Hon till vänster är en av våra ledare och heter Tish!! As skön brud!
Margo, jag, Claudia och Fia-lottan.
Sofie, jag och Adam.
Adam, Tish flickvän, Wilma, Tish, Margo, Alexandra; Alice, Dylan, jag och Fia. Såhär dansar man för övrigt i Holland... hmmm??

Igår var vi ut på en båt tur, grillade och satt och tittade på djuren som stod längs flodkanten. Vi såg elefanter, krokodiler, giraffer, apor och flodhästar som stack upp sina huvuden ur vattnet och viftade på öronen. 
Senare på kvällen var det födelsedagsfest då Tish fyllde år. SKIT tråkigt om man får säga så! Men maten var god i alla fall. Och han som vi hade festen hos bodde hur lyxigt som helst. Pool, eget gym, egna barer, egen eldplats och så var allt i afrikansk stil. Fy bubblan vad fint det var!!! Vill också bo sådär ;).

Idag är det vilodag så vi gick upp vid tolv, åt lunch, kolla några avsnitt av En ängels tålamod och sen har vi slappat vid poolen hela dagen. Mmm somliga har det bra! Och vädret är på topp idag! Får se vad resten av dagen bjuder på, i natt ska vi också sova i utkiks tornet då det är fint väder. Myspys! Hejsvejs.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar