torsdag 8 november 2012

Marabou choklad och En ängels tålamod.

I söndags blev det ingen sömn, måndagen sov vi lite på planet men som alla vet är en flygstol rena pain in the ass för nacken. Så vi kom först i säng i tisdag vid 20 tiden på kvällen. Helt sjukt vad trött man var.
Lika lyxigt flyg som vi hade till USA. Varför kan inte alla flyg vara utrustade med egen TV och dom senaste film premiärerna?!
All vår packning... 
Utsikten ifrån planet till Hoedspruit.
Dom här små krabaterna springer runt här på campen och snor våra grejer. Igår tog de min juice och drack upp haha. 
Vi har det riktigt bra här. Som sagt var det 30 grader i tisdags men sen på natten blev det VÄRSTA stormen. Jag trodde ju dock att det var aporna som hoppade på taket och blev smått irriterad men somnade snabbt om. Morgonen efter berättade Sofie att det varit värsta stormen och hela sängen hade vibrerat! Ja om vi säger såhär... när det är oväder i Afrika är det verkligen OVÄDER. Det spöregnar, hela himlen lyses upp av blixtrarna och ja allt kan vibrera! 
Vi skulle ha sovit i vårt utkikstorn i går natt men det var även då storm och det verkar som att det kommer fortsätta vara dåligt väder fram till söndag. Annars har vi föreläsningar och bush vandringar om dagarna. Hur kul som helst och man lär sig en hel del. 
Om en stund blir det hemlagad mat utav vår husmor och vi ska sen nog bara slå på en film och burra ner oss i sängarna. Hejsvejs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar