tisdag 13 november 2012

It´s like playing with fire

Hallojsan!
Vi har tyvärr gått från vita vikingar till röda kräftor utan att egentligen ha gjort speciellt mycket mer än att ha suttit i en jeep i 1,5 h och spanat efter djur. Så nu känns varma Afrika helt plötsligt ÄNNU VARMARE!
Igår var det fullt ös från klockan 6.00 på morgonen till ca 20.00. Vi började med att åka ut med jeepen tidigt på morgonen, sen jobb, lektion, åka in till staden (då måndagar är TOWN day), äta lunch och köpa lite små prylar, sen hem fixa till oss lite, efter det laga middag och sen ut på en kvälls safari.

I söndags natt sov vi även i utkikstornet och att ligga och titta på den stjärnklara himlen är helt magiskt! Sen att lyssna på alla djur och vakna av soluppgången på morgonen är så vackert. Så vi ska göra det i natt igen.
Idag har det däremot varit rätt lugnt, vi har haft en ganska lugn dag med jeep safari, bush vandring, vi har fått lära oss om hur man ska göra när en buffel, elefant, lejon, noshörning, flodhäst, krokodil, leopard och hyena attackerar. Så om vi nu skulle bli attackerade av ett lejon så är det bara att skydda ansiktet och halsen och trycka in tummen i ögat på den... det ska tydligen hjälpa... frågan är ju om man klarar det i stundens hetta haha?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar